注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Leon Chan的博客

http://weibo.com/chenliangleonchan

 
 
 

日志

 
 
 
 

6.26 國際禁毒日,我需要強制戒毒……  

2009-06-26 21:58:22|  分类: 一些事一些情 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

                  6.26 國際禁毒日,我需要強制戒毒……

 

今天是國際禁毒日。

我需要強制戒毒……如果情毒也是毒品的話……

 

明框就冇可能架喇,仲要傻傻更更舂個頭埋去。你為咗人哋老虎蟹都肯去做,昧水舂牆都話好;人哋對你就騷都唔肯騷,聽你電話都嫌發毛。

 

日諗夜諗眼定定,頭都白埋落曬形。失眠多夢憂鬱症,終歸都係為咗“情”……

 

等?

 

“等待”擺白係情毒,明知有害仲繼續。吸毒遲早會令我,瘦骨如柴煲碌竹……

 

斯人已逝,有事燒紙………………………………

 

憂淒居士

20090626

  评论这张
 
阅读(16)| 评论(27)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018